2014-05-22 08:26:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Önnek igen nagy lelke van

Napi horoszkóp május 22-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Mint senkit e világon, önt sem kerülik el a rossz szokások. Ám, ha úgy érzi, lassan több van belőle, mint jóból, ideje változtatnia ezen. A mai nap különösen erősnek bizonyulhat egy döntő lépés megtételéhez. Legyen úgy!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nem kellene hinnie a munkahelyi pletykáknak. Önnek jó érzéke van ahhoz, hogy kihallja belőlük a rosszindulatot és az irigységet is. Éppen ezért csak erősen megszűrve vegye figyelembe az információtartalmukat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szeretne elkerülni egy konfliktust, de ez csak úgy lehetséges, ha nincs ott. Legvalószínűbben a saját társával, vagy a családján belül robbanhat ki a feszültség miatt egy kisebb csetepaté. Ha teheti, induljon korábban, vagy legalább ne vegyen magára mindent!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma megint sok múlik a jó reflexein. Valamilyen hirtelen döntést kell meghoznia, akár a közlekedésben, akár a munkahelyi dolgait illetően. Sok múlik az ösztönösségén és a jó reflexein. Ha fáradt, ne üljön a volán mögé!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Elégedetlen a munkahelyi ügyeivel, vagy talán maga a munka sem vonzza már úgy, mint régen. Ha el akarja kerülni a beleszürkülést és a depressziót, keressen valami olyan elfoglaltságot, amely segít önnek kitörni a napi rutinból.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nem szabadna a homokba dugnia a fejét. Ha valamilyen egészségügyi problémája van, ne halogassa tovább, hanem még ma keresse fel az orvosát. Lehet, hogy nem is nagy a baj, de jobb elejét venni a romboló folyamatoknak. Most még lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nem kellene hagynia, hogy bárki is eltérítse önt az eredeti szándékától. Ha ma nem vág bele, hogy megtegyen egy eredeti lépést, azt hamarosan vagy önmaga, vagy a társa fogja a szemére vetni. Ez a tavasz jó a kezdetekhez. Vágjon bele!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Néha az apró tettek is nagy változások előhírnökei. Gondoljon az első lépésre a Holdon. Önnek ráadásul nem is kell olyan messzire mennie, ha valami fejlődést akar elérni. Ha az emberiségnek nem is, egy kisebb közösségnek javára lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Álmodozásra, álomlátásra hajlik a mai napon. Különösen akkor, ha sokáig szunyókál reggel, vagy az éjszaka folyamán sokszor felébred, emlékezhet jól az álmaira, melyek fontos üzenettel szolgálnak az ön számára.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Önnek igen nagy lelke van, csak ezt igyekszik elzárva tartani a kíváncsiskodók elől. Éppen ezért úgy tűnhet egyeseknek, hogy ön rideg, száraz és hideg típus. Hogy ez mennyire nincs így, az ma egy kirobbanó érzelmi viharban nyilvánvalóvá válik.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Önnek kényelmes a stabil párkapcsolat, ugyanakkor nagyon szereti őrizgetni a szabadságát. Ha ezt viszont is megengedi a párjának, akkor rendben van. De ha nem, akkor az egyenlőtlenség a mai napon veszekedéshez vezethet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha valamilyen sérelem éri egy ellensége, vagy riválisa részéről, azzal veheti el leginkább a támadás élét, ha egyszerűen nem vesz róla tudomást. Ha belemegy a harcba, akkor valószínűleg ön húzza a rövidebbet.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: